Open dag in Fitnessclub Tiel

TIEL De zomer loopt ten einde, tijd om de vakantie kilo's er af te trainen en de conditie weer op te bouwen. En daar helpFitnessclub Tiel graag bij. Zondag 17 september vindt de open dag plaats met een open dag actie.

Verantwoord sporten is belangrijk. ,,Daarom worden jouw sportdoelen altijd met de fitnesscoach besproken. Onder professionele begeleiding worden de sportdoelen behaald omdat we iedere 6 weken een afspraak met jou maken. Tijdens deze afspraak kunnen we je trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Door de ruime openingstijden kun je het sporten breed inplannen. Wij faciliteren, maar jij bepaalt welke lessen je volgt en wanneer. Ook een kosteloze tijdelijke stop bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, is altijd mogelijk."

Open dag actie

Wie zich zondag 17 september tussen 10.00 - 16.00 uur inschrijft als nieuw lid en bespaart op het inschrijfgeld ter waarde van € 25,-. Daarnaast ontvangt het nieuwe lid de Fitnessclub Nederland sporttas en mag deze een cadeau uitzoeken: een Rituals Hammam cadeauset of een Activity Tracker.

,,Omdat we graag extra apparatuur van Matrix neer willen zetten, zodat er voor de sporters geen wachtrijen ontstaan voor de toestellen, gaan we de ruimte uitbreiden. De garagebox van het Van Der Valk Hotel wordt bij onze ruimte getrokken, waardoor deze vanuit de huidige trainingsruimte te bereiken is. In oktober 2017 kan deze ruimte gebruikt worden met de nieuwe apparatuur. Zo kan iedere sporter op ieder gewenst tijdstip bij ons terecht."

Meer weten? Volg Fitnessclub Tiel dan via twitter (@FitnessTiel), Instagram en Facebook en bezoek de website: www.fitnessclubnederland.nl/clubs/tiel.