• HairWorld!

Opening nieuwe kapsalon HairWorld! Tiel

TIEL Het winkelcentrum Rauwenhof in Tiel is sinds 29 maart een luxe en betaalbare kapsalon rijker. HairWorld! Tiel opent dan haar deuren in het pand waar voorheen Slagerij Smits gevestigd was.

HairWorld! Tiel wordt gerund door topkapper Ilona Smit. Ilona heeft in haar carrière al meerdere kapsalons geopend en opgebouwd tot succesvolle zaken. Deze ervaring wil ze nu gaan gebruiken bij het openen van haar eigen kapsalon. In HairWorld! Tiel zal ze al haar eigen creatieve ideeën, ambitieuze dromen en vele jaren ervaring combineren. Moniek van Dinteren zal Ilona hierbij ter zijde staan. Moniek is een kapster met vrolijke noot en een grote passie voor het kappersvak.

Of het nu gaat om eenvoudig op lengte brengen, model knippen of het kleuren van het haar: elk gewenste coupe is bij Ilona en Moniek mogelijk. Zij geven de klant voor een betaalbare prijs precies dat kapsel dat de klant wil hebben. Bovendien is HairWorld! Tiel de enige kapsalon in Tiel die Keratherapy aanbiedt. Bij deze behandeling ervaart de klant 3-4 maanden stralend en pluisvrij haar.

Na een aantal weken verbouwen, opent de luxe ingerichte kapsalon op 29 maart haar deuren. Op 29 maart is de officiële opening met een geweldige openingsactie: wassen knippen en drogen van €19,50 voor €12,50 geldig tot 14 april.

Info: www.hairworldtiel.nl