• De Gastronaut

Recepten zonder vlees bij De Gastronaut

TIEL Van 11 tot 17 maart wordt de tweede editie van de Nationale week zonder vlees georganiseerd. Een initiatief om iedereen te laten genieten van verschillende (vegetarische) lekkernijen. Kaas en noten zijn bijvoorbeeld een grote bron van eiwitten, vitaminen en mineralen.

De Gastronaut, speciaalzaak in kaas en noten, wil klanten graag laten kennismaken met de heerlijkste recepten. Op de Facebookpagina van de Gastronaut Tiel staan recepten voor een heerlijke kaasfondue, een quiche of andere lekkernijen. En nee, niet altijd vegetarisch. Want combineren met vlees of vis kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld cordon bleu van biologische kipfilet gevuld met natuurgerijpte kaas. Wie gratis recepten wil ontvangen kan zich aanmelden op Facebook bij De Gastronaut Tiel. Men maakt dan ook kans op een heerlijke mand met lekkernijen.

De Gastronaut. Hoogeindsestraat 8, Tiel, 0344 605436