Restaurant De Betuwe viert 40-jarig jubileum

TIELOp 1 mei 2016 is het 40 jaar geleden dat Restaurant De Betuwe in handen kwam van de families Van Heesch en Korzelius. In al die jaren is De Betuwe een echt familiebedrijf gebleven. Nog altijd staat er een Van Heesch aan het roer. Wisselingen van vaders op zonen waar Michel van Heesch met een glimlach aan toe voegt: ,,En ooit van compagnon naar echtgenoot."

Er is in de achterliggende jaren veel veranderd. Met het vergroten van het pand zijn de mogelijkheden uitgebreid en is de diversiteit aan gasten groter geworden. Wat al die jaren onveranderd bleef is dat wij onze gasten gastvrij ontvangen en ons werk met passie doen. Iedere gast bieden wat hij verwacht. ,,Van een diner voor twee, een familiediner in een eigen privé kamertje, het vieren van een bruiloft, receptie of sinds de laatste jaren ook een high tea, babyshower of condoléance, wij zorgen ervoor dat gasten zich thuis voelen bij De Betuwe. Ook het zakenleven heeft door de jaren heen de Betuwe weten te vinden."

Het jubileum wordt vanaf 1 mei een jaar lang gevierd worden met de gasten door verschillende spectaculaire acties. Kijk hiervoor op onze website www.debetuwe.nl.

Restaurant De Betuwe, Hoogkellenseweg 7, 4004 JB Tiel, 0344-636030.