• Aldi

Restyling Aldi Lienden: meer sfeer en producten

LIENDEN De Aldi-vestiging aan de Adelsweg in Lienden wordt gerestyled. In verband hiermee sluit het filiaal op zaterdag 30 maart om 20.00 uur. Bij de opening op woensdagochtend 3 april zijn er vanaf 8.00 uur veel prijzen te winnen. Het wordt een feestelijke gebeurtenis, waarbij de filiaalleider Gerwin Schoeman de winkel weer opent door het doorknippen van het lint.

De vernieuwde winkel zal vooral een andere uitstraling hebben waarbij meer aandacht is voor sfeer. Daarnaast is er een bredere keuze voor de consument omdat het aanbod van het assortiment is vergoot. Ook de vindbaarheid van producten en acties is verbeterd door beter signing in de winkel. Tijdens de verbouwing zijn de klanten van harte welkom bij de Aldi-filialen aan Kwelkade 53 in Tiel en Lanxmeersestraat 17 in Culemborg. De nadruk van het assortiment ligt op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit, maar ook uiteraard op het versgebakken brood. De goed geteste producten, bekend als de 'Trots van Aldi' geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

PRIJZEN KRASKAARTEN De verwachting is dat het op de ochtend van woensdag 3 april een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als bewakingscamera´s, tablets of een tegoedbon van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.

BETERE SFEER De enthousiaste filiaalleider Gerwin Schoeman: ,,De verbouwde winkel zal opnieuw voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de dag dat we heropenen. Naast de al bestaande goede sfeer zal de winkel overzichtelijker en echt verbeterd zijn. We heten iedereen van harte welkom."

FOODTRUCK Ter gelegenheid van de heropening staat er op 3 april ook een foodtruck op de parkeerplaats om de klanten extra te verwennen. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de restyling is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled. Alle binnen- en buitenverlichting is LED-verlichting.

De vernieuwde winkel aan Adelsweg 6 in Lienden beschikt over bijna 400 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur.