• Mondmedicentrum

Samenvoeging Tandartspraktijken Mondmedicentrum Tiel vanaf 1 juni

TIEL Mondmedicentrum heeft sinds oktober 2014 aan de Tolhuiswal een tweede tandartspraktijk in Tiel. De voormalige tandartspraktijk van tandarts van Alstede wordt nu vanaf 1 juni samengevoegd met de tandartspraktijk aan de Burgemeester Meslaan 91. Hiermee zijn na ruim vier jaar, vier oorspronkelijk losse praktijken verenigd op éen locatie onder de naam Mondmedicentrum Tiel.

In de locatie in Tiel Drumpt is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Eigenaar en tandarts Ron ter Bogt: ,,Bij onze locatie in het centrum hadden onze patiënten de laatste tijd parkeerproblemen vanwege de veranderingen op de Waalkade. Bovendien kunnen we mensen in Drumpt een groter behandelaanbod bieden en hebben we ruimere openingstijden."

Mondmedicentrum is een organisatie met meerdere tandartspraktijken en een tandtechnisch laboratorium. De cliënt wordt bij de tandartspraktijk behandeld door een team van zorgverleners waardoor er altijd vier ogen naar een gebit kijken. De tandheelkundige organisatie neemt uitgebreid de tijd om goed te adviseren en denkt mee. Info: www.mondmedicentrum.nl.

Inschrijven bij de samengevoegde tandartspraktijk kan door op www.mondmedicentrum.nl het inschrijfformulier in te vullen. Na ontvangst van de inschrijving neemt de praktijk zo spoedig mogelijk contact op voor het maken van de eerste afspraak.