• André van der Vlerk

Sligro Tiel heropent

TIEL Donderdag 31 augustus om 11.00 uur wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Tiel heropend. Jord Althuizen (auteur van de bbq bestseller boeken 'Smokey Goodness', Sandra Ysbrandy (bekend van oonder andere het NPO-programma Tijd voor Max) en Wim van Heun (vestigingsdirecteur Sligro Tiel) zullen gezamenlijk de officiële openingshandeling verrichten.

Gedurende de hele dag staan er inspirerende kookdemonstraties op het programma, met medewerking van een groot aantal regionale topkoks, waaronder Niels van Dooijeweert van het met een Michelinster bekroonde restaurant 'Het Koetshuis' in Bennekom. Daarnaast zijn er volop, proeverijen, interessante workshops, outdoor cooking, foodtrucks en nog veel meer.

De afgelopen periode is de vestiging compleet verbouwd. Dat is in fases gebeurd omdat de zelfbedieningsgroothandel gedurende de verbouwing open bleef voor klanten. Elke afdeling is geheel vernieuwd. Op een verkoopvloeroppervlak van zo'n 4.000 m2 is nu een compleet bedrijfsmatig assortiment food en non food beschikbaar voor horeca-ondernemers, foodprofessionals en het MKB.