• Specsavers

Specsavers Tiel is verhuisd naar een nieuw pand

TIEL In 2009 opende Specsavers Tiel voor het eerst haar deuren aan de Waterstraat 95. Afgelopen week verhuisde de winkel - 10 jaar later - naar een nieuw pand in dezelfde straat op nummer 78. Het winkelteam kan niet wachten om inwoners van Tiel en omgeving in het nieuwe pand te voorzien van deskundig advies.

,,In de afgelopen jaren hebben we niet stil gezeten. We zijn continu bezig geweest met het verbeteren van ons concept door het bieden van professionele oogzorg en het uitbreiden van onze montuurcollectie. Dankzij de inrichting in ons nieuwe pand, komen onze monturen nog beter tot hun recht en kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn", aldus eigenaar Maikel Huitinga. Reden genoeg voor het team om de heropening uitgebreid te vieren.

 

FEESTELIJKE HEROOPENING Voor de heropening van de winkel is groots uitgepakt. Klanten werden via een groene loper de winkel in geleid en bij de ingang verwelkomt door steltlopers. Onder het genot van een kopje koffie en een koekje konden bezoekers op een feestelijke manier gebruik maken van de service die ze al 10 jaar gewend zijn. ,,Het is een leuk feestje geworden met veel enthousiaste klanten. We kregen veel complimenten over de nieuwe winkel maar ook over de prachtige bloemen van Meeuwsen Bloemen. We nodigen iedereen uit Tiel en omgeving van harte uit om ons nieuwe pand te komen bekijken en te profiteren van onze mooie acties", aldus Maikel.


PROFESSIONALITEIT Service en professionaliteit staan centraal bij Specsavers. ,,Wij vinden dat je met je ogen en oren uiterst zorgvuldig om moet gaan. Daarom worden bij Specsavers alle oogonderzoeken uitsluitend gedaan door opticiens of optometristen met een afgeronde optiekopleiding aan een overheidserkend MBO- of HBO-instituut", aldus Maikel. Bij Specsavers kunnen consumenten niet alleen terecht voor een uitgebreide oogmeting en een scherp geprijsde monturencollectie, maar ook voor professionele hoorzorg. Gert-Jan van der Sluijs, gediplomeerd en StAR-geregistreerde audicien, is in de winkel aanwezig om iedereen met gehoorproblemen te voorzien van professioneel advies.