Specsavers Tiel zoekt nieuw goed doel voor donatie

TIEL Goede doelen, liefdadigheidsinstellingen en verenigingen uit Tiel kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de spaarronde van 2018 van Stichting Specsavers Steunt. Na de aanmeldperiode start een stemronde waarna er uiteindelijk drie partijen overblijven. Specsavers Tiel kiest uit deze drie finalisten een winnaar waar vervolgens gedurende het hele jaar in de winkel voor wordt gespaard. Aanmelden kan tot en met 23 november 10.00 uur via www.stichtingspecsaverssteunt.nl.

Maikel Huiting, retailpartner bij Specsavers Tiel: ,,In ons dagelijkse werk vervullen wij een maatschappelijke rol voor veel inwoners van Tiel. Wij vinden het dan ook belangrijk om betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap. We willen onderdeel zijn van de lokale buurt en weten wat er speelt. Door jaarlijks een lokaal goed doel financieel te steunen willen we onze maatschappelijke bijdrage vergroten. Kleine moeite, groot geluk! We kijken ook dit jaar weer uit naar veel mooie aanmeldingen van waardevolle initiatieven." Voor elke klant die een bril of hoortoestel koopt wordt een vast bedrag gespaard.

Stichting Specsavers Steunt is in 2010 in het leven geroepen. Via de stichting worden er jaarlijks zo'n 130 lokale initiatieven gesteund en één landelijk goed doel. Inmiddels zijn er al bijna 1.500 lokale doelen die een financiële bijdrage hebben mogen ontvangen. De stichting keerde de afgelopen jaren in totaal al meer dan twee miljoen euro uit. Dit is inclusief de donaties aan de landelijke doelen, zoals in 2017 het Diabetes Fonds.

Op de website www.stichtingspecsaverssteunt.nl kan elk goed doel gratis een eigen pagina aanmaken waarop zij met tekst, foto- en videomateriaal kunnen vertellen waar zij zich voor inzetten. Daarna is het aan hun achterban om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Uiteraard kunnen de doelen via social media hun initiatief extra onder de aandacht brengen en promoten. Aanmelden bij Stichting Specsavers Steunt kan tot en met donderdag 23 november 10.00 uur. Vanaf dan kan er een week lang gestemd worden. Op basis van de stemmen worden er drie partijen finalist waar de winkel vervolgens een keuze uit maakt. Op 7 december maakt Specsavers Tiel bekend voor welk lokaal doel zij gaat sparen.

Info: www.stichtingspecsaverssteunt.nl