Startsein samenwerking conceptstores

TIEL Wethouder Ben Brink geeft zaterdag 28 oktober om 11.00 uur in de winkel (Shop-in-Shop) Van de bovenste plank Plein 16c in Tiel het startsein voor de samenwerking tussen twee kleine ondernemers, die de handen in één hebben geslagen, om zo samen een grotere groep aan consumenten (groter bereik) te krijgen. Het gaat om de onderneemsters Charlottes Freubelhoekje van Matina Voortman- van Raaij & CreaFleura van Ilonka Krop- van den Brom. Beiden hebben een eigen fysiek verkooppunt bij andere shop-in-shops/conceptstores in Nederland.

Creafleura houdt zich creatief bezig met het maken van producten met 'Tekst & Papier'. Mooie, bijzondere, of religieuze teksten verwerkt op tekst-, geboorte-, jubileum of herinneringsborden. Ook worden er workshops gegeven. Creafleura heeft een verkooppunt bij shop-in-shop Van Alles Wat, Kerkstraat 49, 4191 AA Geldermalsen.

Charlottes Freubelhoekje verkoopt handgemaakte haarknipjes, knipjesborden en diadeems. Ook worden er diverse andere producten ontwikkeld, te denken aan sleutelhangers en schriftjes met een persoonlijke touch. Van alle haarknipjessetjes wordt er maar één gemaakt: elk setje is uniek. Charlottes Freubelhoekje levert maatwerk en heeft een verkooppunt bij conceptstore De Gooische Loods, Laarderweg 118, 1402 RG Bussum.

Vanwege de samenwerking tussen Creafleura en Charlottes Freubelhoekje is er een product ontwikkeld wat bij alle fysieke verkooppunten te koop is. De Gooische Loods te Bussum, Van Alles Wat te Geldermalsen en bij Van de bovenste plank te Tiel.