• Photographer: S.A. Meindertsma
  • Photographer: S.A. Meindertsma

Trouwbeurs Trouwen in de Betuwe in Het Fruitpark

OCHTEN Een groep enthousiaste ondernemers die beurzen, inspiratieavonden, proeverijen organiseren om toekomstige bruidsparen kennis te laten maken met de wereld van een trouwerij en alles daarom heen houdt maandag 9 oktober een trouwbeurs in het Nationaal Fruitpark aan de Bonegraafseweg 59 in Ochten. Aanvang 19.00 uur.

De ene ondernemer is alleen gericht op trouwerijen, de andere ondernemer is niet alleen met trouwerijen bezig maar kan er wel toe bijdragen iets bijzonders te leveren zoals haar/nagel styling, catering, foto/ video.

Natuurlijk is er veel te vinden op internet maar juist die persoonlijke benadering, het ruiken aan bloemen, het proeven van een bruidstaart, het inzien van een boek vol uitnodigingskaarten, bruidjes zien lopen in de mooiste japonnen: dat is de beleving die de samenwerkende ondernemers de aanwezigen laten ervaren op hun Trouwbeurs.

Beursacties

Leuke acties door diverse ondernemers maken de beurs extra aantrekkelijk om een bezoek te gaan brengen. Voor iedereen is er een goodie bag van de juwelier en attenties die nog geheim blijven.

Vooraf inschrijven

Ook deze beurs kunnen meerdere mooie prijzen gewonnen worden door de toekomstige bruidspaartjes. Iedereen die zich inschrijft maakt hierop kans. Om wachtrijen bij de deur te voorkomen kunnen belangstellenden vooraf inschrijven via een formulier op de site www.trouwenindebetuwe.nl/inschrijven. Download het formulier, vul het in en print het uit. Bij de entree van de beurs het formulier inleveren.

Er zijn nieuwe ondernemers aangesloten bij Trouwen in de Betuwe. Zo kunnen de bezoekers zich nu laten informeren en luisteren naar feestelijke muziek en een bruidshuis uit Opheusden met haar jurken die speciaal op maat gemaakt worden.

Om een indruk te krijgen van alle deelnemende bedrijven aan Trouwen in de Betuwe kan gekeken worden op www.trouwenindebetuwe.nl.