• Janet Kooren

Uitreiking FlipPas-prijs juni aan Elisa Derksen

TIEL De FlipPas-prijzenpartner van de maand juni, Gilbert de Wit van GeJo Cycleworld, heeft 7 juli de Gazelle CityZen - een mix tussen een tour- en een stadsfiets - met een waarde van 800 euro overhandigd aan de gelukkige prijswinnares Elisa Derksen.

Tijdens de uitreiking vertelt ze over haar verrassing toen ze de e-mail kreeg van de FlipPas-organisatie. Ze geloofde niet direct dat dit echt kon zijn. ,,Ik heb eerst even gecheckt of de mail, waarin stond dat ik de prijswinnares ben, geen spam was", vertelt Elisa. ,,Het is echt de eerste prijs die ik win. Ik mocht zelfs nooit bij Sinterklaas op schoot of als Kameraadje mee het veld op", zegt ze gekscherend.

Elisa heeft de FlipPas al vanaf het allereerste moment. ,,Ik vind het een geweldig initiatief dat goed vanuit de middenstand wordt gepromoot. Die wobblers bij de kassa vallen echt op. Wel vind ik dat er in winkels vaker mag worden gevraagd of je een FlipPas hebt."

De fiets is een extra grote prijs, omdat GeJo Cycleworld dit jaar veertig jaar bestaat. ,,Daar heb ik dus extra mazzel mee", lacht Elisa. ,,Maar ik vind de maandprijzen sowieso altijd behoorlijk de moeite waard." Voor alle FlipPas-houders mensen die naast de Gazelle CityZen grijpen heeft GeJo ook wat extra's: in de maand juli geeft de fietsenspeciaalzaak dubbele punten als troostprijs.

Samen met de enorme bos bloemen gesponsord door fairtrade en duurzaam bloemist Meeuwsen, gaat Elisa op de foto met De Wit. ,,Even nog de hoogte van zadel en stuur naar wens instellen, en je kunt er zo mee wegfietsen," belooft De Wit. Ze woont in Tiel, dus het is een mooi stukje om de fiets gelijk uit te proberen, horen we. Elisa wordt lachend uitgezwaaid door haar moeder.

De Wit is blij met de FlipPas. ,,Het is een heel goed idee, speciaal voor de binnenstad. Alle deelnemende winkeliers samen dragen het systeem en je ziet hele mooie acties. Je ziet dat mensen steeds meer gaan vragen om de FlipPas-punten. En dat sparen gaat serieus oplopen, zonder dat je er als consument eigenlijk iets van merkt. Je kunt er echt iets leuks mee doen. De aanloopperiode was vooral het oppotten, maar nu zien we dat mensen ineens ook iets te besteden hebben. Dat maakt het leuk, als je iets kunt kopen met de punten. En deze prijzenactie is natuurlijk ook een mooie stimulans." Voor alle FlipPas-houders mensen die naast de Gazelle CityZen grijpen heeft GeJo Cycleworld ook wat extra's: in de maand juli geeft de fietsenspeciaalzaak dubbele punten als troostprijs.

Info: www.flippas.nl, facebook.com/flippastiel, twitter.com/flippastiel

Foto: Samen met de enorme bos bloemen gesponsord door fairtrade en duurzaam bloemist Meeuwsen, gaat Elisa Derksen op de foto met Gilbert de Wit (GeJo Cycleworld). De bos bloemen is aangeboden door Meeuwsen Bloemen.