• Jaro van Meerten

Van der Valk eerste hotel in Nederland met ISO-certificering

TIEL Van der Valk Care, onderdeel van Van der Valk International heeft met de vestiging Hotel Tiel, als eerste hotel met zorg in Nederland de ISO-certificering behaald. De behaalde ISO certificering is wereldwijd een erkend kwaliteitskeurmerk en de hoogst haalbare norm die door een hotel met zorg kan worden behaald.

Van der Valk Care heeft ten behoeve van de ISO-certificering een kwaliteitsmanagementsysteem geïmplementeerd, waarin onder andere de protocollen, richtlijnen, veiligheidsnormen, missie, visie, risico's en kansen volledig zijn beschreven. De nieuwe normen omtrent de wet- en regelgeving worden door Van der Valk Care gehanteerd, zodat het leveren van de beste zorg en hospitality kan worden gewaarborgd.

Elfi van der Valk, Bestuurder Van der Valk Care: ,,Wij zijn trots op deze prestatie. Door de ISO-certificering erkenning hebben wij bevestigd gekregen dat Van der Valk Care garant staat voor kwaliteit en het bieden van hoogwaardige zorgverlening en hospitality."

VAN DER VALK VITAAL Van der Valk Hotel Tiel biedt naast de sterk geïnnoveerde hospitality een nieuw concept aan binnen de zorg: Van der Valk Vitaal. Van der Valk Vitaal staat voor 'gezond worden, gezond zijn en gezond blijven'. Van der Valk Vitaal biedt een breed aanbod aan diverse vitaliteits-diensten zoals psychologie, fysiotherapie, orthopedie, oefentherapie en diverse andere (para-)medische specialismen. En uiteraard aangevuld met de voor Van der Valk gebruikelijke hoogwaardige restauratieve gastvrijheid en ontspanningsmogelijkheden, zoals een fitness en een zwembad met 30° zwemwater.

Een onderdeel van Van der Valk Vitaal is Van der Valk Care, het hotel met zorg en verpleging. Het is mogelijk om als zorgbehoevende gast, geheel omgeven met professionele zorg van gediplomeerde verpleegkundigen, in het hotel te verblijven. Deze unieke service creëert goede mogelijkheden voor gasten die zorg nodig hebben. Bijvoorbeeld zorgbehoevende ouders of voor gasten die (tijdelijk) niet kunnen terugvallen op hun mantelzorgers. Maar ook voor een tussenstap tussen verblijf in het ziekenhuis en weer op eigen kracht zelfstandig wonen.

Het aangeboden Van der Valk Care-verblijf omvat uiteraard alle hoogwaardige gastvrijheid, aangevuld met 24/7 verpleegkundige zorg en natuurlijk full-board hospitality. De verpleging wordt verzorgd door gediplomeerde verpleegkundigen, 24 uur per dag.

Vanzelfsprekend staan de 'Vitalenten' ook klaar - van oefentherapeut en masseur tot psycholoog en personal trainer. Hiermee wordt het verblijf aangenaam en herstel versneld. Herstel gaat sneller in een gezonde omgeving. Het Van der Valk Care-verblijf staat voor vertrouwde gastvrijheid, optimale zorg en persoonsgericht herstel.

Direct naast de A15 ligt Van der Valk Hotel Tiel. Het hotel beschikt over 15 multifunctionele zalen beschikbaar voor 2 tot 2.000 personen. Daarnaast telt Van der Valk Hotel Tiel 181 hotelkamers, 3 restaurants en een koffiebar. Daarnaast is er een spectaculaire Skybar SIXX, een uitgebreide fitness en een zwembad. Verder heeft het hotel nog diverse andere voorzieningen waaronder een Gran Casino, Carwellness en een Tango tankstation.

Info: www.hoteltiel.nl www.vandervalkcare.nl