Wethouder opent nieuw filiaal Aldi in Lienden

LIENDEN Woensdag 22 november wordt om 08.30 uur de nieuwe Aldi-vestiging aan de Adelsweg in Lienden feestelijk geopend. De opening wordt verricht door wethouder Henk de Ronde samen met filiaalleider Ian Daane. Het wordt een bijzondere opening. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

De verwachting is dat het op de openingsochtend gezellig druk wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal €10,- een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staat de prijs: bijvoorbeeld een tablet of tegoedbonnen ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Een verheugde filiaalleider Ian Daane: ,,Wij zijn erg blij met dit nieuwe filiaal. Iedereen zal verrast worden door onze verse broodjes en de uitgebreide versafdeling. Wij heten dan ook iedereen van harte welkom in de nieuwe Aldi in Lienden."

FOODTRUCK Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten kunnen de lekkere recepten gratis proeven, de gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi. In de week na de opening zijn er diverse proeverijen voor in de winkel.

DUURZAME WINKEL Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled. Verwacht wordt dat er binnenkort zonnepanelen op het dak gemonteerd kunnen worden.

De nieuwe winkel aan de Adelsweg 6 in Lienden beschikt over meer dan 400 gezamenlijke en gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag is de winkel van 08.00 tot 21.00 uur geopend. Op zondag gesloten.

Info: www.aldiopent.nl/lienden