Yes!-salons trekt Mari van de Ven aan

TIEL Mari van de Ven wordt de nieuwe creative director van de kappersketen Yes! Worldwide Salons, ook gevestigd in Tiel. De bekende televisiestylist neemt het creatieve beleid van de keten voor zijn rekening.

Mari van de Ven is de bekendste make-upartist, hairstylist en kapper van Nederland. Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vak uit. Mari werd via Koffietijd een bekend gezicht in Nederland, en is sindsdien niet weg te denken uit de Nederlandse entertainmentindustrie. Hij mag bovendien verschillende bekende Nederlanders tot zijn cliënteel rekenen.

,,Ik verheug me enorm op deze samenwerking", laat Mari van de Ven weten. ,,Het is niet de bedoeling dat ik alleen achter de schermen werk, ik zal ook voor de klanten zichtbaar zijn. Ik ben van plan om regelmatig de Yes!-salons bezoeken en daar kunnen de klanten zich door mij laten adviseren. Er wordt ook een platform gelanceerd waarop de klanten me vragen kunnen stellen en waarop we tips, tricks en trends met de consument delen."

De Yes!-salons zijn in Nederland op korte tijd uitgegroeid tot een bekende, maar betaalbare, luxeketen van kapsalons. Uniek is dat de vijftig Nederlandse (en 12 Belgische) vestigingen iedere weekavond tot 21.00 uur open zijn. Yes! garandeert de kwaliteit van je behandeling met een tevredenheidsgarantie van maar liefst 14 dagen. Haren worden er steevast geknipt en gekleurd door ervaren en gediplomeerde medewerkers die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

De directie van Yes! Worldwide Salons is dan ook heel trots dat Mari zich aan hen heeft willen binden. ,,Mari is een fenomeen binnen zijn vakgebied en illustreert met zijn komst naar Yes! als creative director onze passionele, tomeloze gedrevenheid op gebied van kwaliteit, haarmode en beauty in het algemeen. Zowel wat de kwaliteit en de klantbeleving betreft, willen we dé topketen in Nederland zijn."