• Swirl's Icecream

Zwart ijs bij Swirl Hart van de Betuwe

TIEL Swirl's Ice Cream brengt zwart softijs naar Nederland. Vanaf vandaag, vrijdag 6 april, kunnen ijsliefhebbers bij de ijswinkel van Swirl's Ice Cream bij Hart van de Betuwe terecht voor de internationale ijs-hit. Niet alleen het ijs is zwart, ook het hoorntje waarin het ijs wordt geserveerd is volledig zwart van kleur. Het ijs, dat de vertrouwde vanillesmaak heeft, is voor een gelimiteerde periode exclusief verkrijgbaar bij Swirl's Ice Cream.

Het zwarte softijs verovert wereldwijd de social mediakanalen, maar is tot dusver in Nederland nergens te krijgen. ,,De zwarte foodtrend is internationaal al een tijdje gaande. Denk aan de zwarte hamburger, zwarte macarons, maar ook zwarte pasta. We zijn trots dat wij als eerste zwart softijs in Nederland kunnen introduceren. We hebben waanzinnige voorbeelden uit de US en Azië gezien en verwachten dat mensen in Nederland voor dit ijs naar onze Swirl's winkels zullen rennen'', aldus Tjerk van der Linden van Swirl's Ice Cream.

ZWART SOFTIJS De zwarte kleur van het ijs ontstaat door toevoeging van een plantaardig zwart koolstof poeder, wat van de kokosnootschil wordt gemaakt. Dit poeder wordt in vele voedingsinnovaties gebruikt en is 100% veilig. Het poeder geeft geen smaak af, waardoor het ijs gewoon de heerlijke, bekende vanillesmaak behoudt.

Swirl, Hart van de Betuwe, Markt 2 in Tiel.